Alles Loopt Op Rolletjes - Zaterdag 22/06 en Zondag 23/06 - Doorlopend van 14u tot 18u

Kinderanimatie en -theater

 

 

Voor de jongste muziekliefhebbers en junior-sfeerfanaten slaat een kinderdorp doorlopend zijn tenten - of moeten we zeggen caravans - op in het Noordhof. Animatie met muziek op kindermaat, maar ook volksspelen, grime en theater. De retrocaravan en woonwagen van theatergezelschap Alles Loopt op Rolletjes vormen het festivalterrein om tot een hilarische camping op miniformaat.

De muzikale Mijnheer Kevin en de kinderlijk grappige Mout Uyttersprot zijn de gastheren van dienst. In de woonwagen zijn er dagelijks drie toneelvoorstellingen voor de kleinsten: muzikaal theater met ‘Slaap beertje slaap’ en een exotisch sokkenspel ‘Muzafer en Dalida’.

Lachen, gieren, brullen, meezingen en meedoen is de boodschap. Een boodschap die zeker aankomt!

 

 

     

"Mijnheer Kevin"

 

"Slaap beer slaap"

   

 

SOKKENSPEL "Muzzafer en Dalida"

In het dorpje Matahari, in de Sahara, bij een oase, leven “Muzaffer & Dalida”. Al van kinds af trekken ze samen op en zijn mekaars liefde der leven...

Maar Matahari wordt onder de knoet gehouden door een wrede sultan. Deze sultan staat bekend om zijn opmerkelijke kasteel en zijn uiterst vindingrijke foltertechnieken. Hij zet alles en iedereen naar zijn ijzeren hand.

Geloven jullie in hekserij?

Weten jullie dat je daar vroeger voor op de brandstapel gezet werd?

Wie is het beest uit het dorp dat alle schapen vermoordt?

Wie zorgt er voor tweedracht in het o zo vreedzame dorpje?

 

   

 

Offciële Website

       


Terug naar het programma